Saturday, October 10, 2009

a nite to remember-prom nite!


a nite to remember!
tiba prom nite!baru mood suke-suke aku datang balik!
hehehe..
secara kesuluruhan,aku enjoy dengan prom nite mlm semalam..
tapi,ada juga part dlm majlis tue,yg bertentangan dengan prinsip aku..
but,it's okey..
i'm fine!

tepat pukul 6.45 ptg aku dah smpai di allson klana. aku kena sampai awal sebab aku uruskan bahagian pendaftaran.so,aku kena cepat-cepat sampai.
sampai shj aku di allson,org prtama yang aku trsempak ialah dia
aku dah menyorok dah kat belakang pokok,kalau boleh aku tak nak tersempak dengan dia!!!
dah dia nampak aku terus dia kata."takyah nyorok aku dah nampak"
hampeh,dia nie!segan aku..dahlah muke tak make-up!
ad0ai...

setelah urusan pendaftaran selesai.aku trus pergi solat mghrib dan siap-siap di sana.
dan majlis pn bermula..
mula-mula,majlis boring seket sebab ucapan pengetua yang berjela-jela..
perut dah lapar ni!
lps ucapan, persembahan dari bob!giler lah bob ni..best bob men guitar!
dan,si dia juga ada nyanyi lagu"kau ilhamku"..poyo jea bagiku!
keras aty aku menafikan..
lps tue makan-makan and main-main..
kteorang sibuk menangkap gambar masing-masing




malam tue fatin jadi date aku!


me and jasmine!


posing seket fara!
(amoi kat belakang tue!howt+seksi2 belaka)


gambar ni diambil ketika baru shj kteorg hendak makan..smpat lagi,
ambek2 gambar!padahal perut masing-masing dah lapar.hehe..
sory,gambar2 agak kabur disebabkan jurukamera yang tak berijazah..hehehe..
malam tue banyak mencatatkan kenangan manis..
antara aku dan seseorang yang mungkin akan menjadi istimewa di hatiku!
mybe..



ehem..identiti nama dirahsiakan..pose paling kelakar mirul..
cm s.jebeng lah weyh! ahahaa..
aku gelak,giler2 tgk gambar ko!
tapi,malam tue aku betul2 jatuh aty kat keshaven!
aku ngn fara dah gado-godo nak berebut keshaven!ahahhaha...
malam tue,k7 mmg nampak lain sgt! hensem seyh..
dia ngn cherisha mmg a suits couple!
and aku nak wish bye2 kat shay!..dia dh nak msuk TLDM!
tak dpt nak tatap dia dah!!ahaha..





"let's we take a photo cherisha!"
me with cherisha!
cherisha with meera!
both of them are gorgeous on that night
!



me and pqah!giler lah pqah..naik syeikh dia mlm tue!


ahah..aku paling ske gambar ni!
nilah hero aku!keshaven!!!
tapi,aku tak sempat nak senyum lawa2..dh jurugambar tak berijazah tue
tangkap gambar ni!hish*....
keshaven tak abes2 memuji aku..alahai..
u make me shy lah!
blushing jer aku..




time ni,aku paling blushing!
act,last even ialah pengumuman prom king dan queen..
aku punyelah confident pegi kat depan cakap name cherisha n keshaven..
tup..tup..si bob pegi mention nama aku dengan seseoang tue.
mak aih!!
kalau aku tahu aku tade pegi depan kenakan org!
aku malu,giler..

tuelah aku,ske kenakan org tgk dah kena batang hidung sendiri..
yg dia,boleh jea buat muke selamber n ajak aku pegi depan same2..
aku tak suke bile dia hold tangan aku!
hish*#$%&
aku nak cepat-cepat lepas!!
masa kat depan.aku just takut jea persepsi cikgu2 nie..
yela,aku taknak disebabkan ni cikgu2 pandang serong pada aku!aku taknak!!!

lepas,tue aku balik kat tempat aku and tanye kat fatin nak tak teman aku kat depan.
yelah,aku sorang je malay gurl,aku segan lah....fatin taknak!aku pakse jugak dia temankan aku..
muke selamber badak..aku just cpt2 mention name fatin n shay
syg kat fatin n shay sbb temankan aku..
aku tahu korang tak suke tapi,dlm aty korang suke kan???ahahha..
jgn mara erk fatin!syg ko!!ahaha...


kasut cinderella ni kiteorg tinggalkan di hall pd jam 12 mlm..
aku thu nti prince masing2 msti smpai kat rumah masing2 n akan pakaikan kasut ni utk kteorg.
ahahahha...
white (me) black(zheda) blue(fatin)


and lastly,
aku tinggalkan majlis ni dengan sweet memories!
dengan kawan2 dan kenangan yang indah..

antara aku dan dia.
tiada apa-apa..aku pasti tentang itu.dia hanyalah peminat aku..
tak lebih dari itu.seronok dapat borak-borak dgn dia..dari situ,aku tahu dia bukan spt yang aku gambarkan waktu pertama kali aku kenal dia..
lagipn dia dah couple,,dia seorang yang setia.
aku hargai perkenalan aku dengan dia pada malam itu.
he a nice guy!

aku pasti,dlm hati aku..hubungan aku dan dia,hanyalah sebagai kawan.
tak lebih dari itu..

:)

lagi pn,luka lama belum sembuh lagi..


ok.fine leyla..



2 comments:

piqah SHJ. said...

biela ! bila promnite ni? kelas korg je ke? bestnyeee weyyyy rndula kat redza..and betol la ke7 hensem gila weyh ! ak pon terpikat...ko pon lawa jugak ! hehe

loleyla said...

semalam prom nite..
tgh excited2 skg.
k7 buah aty aku!ahah!akhz!
ni dak2 f6 skolah aku..
bkn semua dak kelas aku..
thanks pqah!
ko pn lawa gk dear!