Saturday, October 24, 2009

thanks along!




erhmmm...
mulai sekarang aku dah ader "adam" baru[merujuk kepada boyfriend aku]..
mobile ni dibeli pada 20 oct 09. di terminal 1 sbn.
thanks along!belikan mobile ni utk ku.. act, takde lah desperate sgt nak henset..
tapi,dah along offer nak belikan henset..balun jelah sblum tawaran ditutup.
hahaha..ikut perancangan nak beli hnset slide2..tapi, disebabkan org tue kata kene dftar maxis dulu..taknak de aku!aku masih pengguna setia celcom oke!
kpd kwn2 aku..maaf lah aku takkan tuka maxis oke..mybe aku kan beli num maxis, tapi takde lah on selalu..syg lah nak tuka maxis.lgpn celcom murah!
cheh,smpat lagi aku nak promote clcme..




minggu ni aku memang tension!dengan final exam lagi and dengan english drama yang tak berlatih lagi..tension sungguh minggu ni!!
dah lah nak final exam!tapi,aku duk wt releks jea..
lambat study!pemalas nyer budak!
dah-dah..pegi study nanti ligkup pulak result!





:+

leyla



3 comments:

piqa said...

aha gdluck drama n exam !! :D
lawa doe hp

Dak KoleJ said...

waaa...daa ad hp bru..haha..kwan lame kat cni..
jgan laar lupe pulak..
bljar woi..
exam..
gud luck eh..

anys :) said...

comel je phne tuhh :)