Friday, September 4, 2009

biarlah aku begini..

biarlah aku begini..
kawan2 aku selalu tanya aku kenapa aku delete myspace,friendster and facebook aku..
lelah aku nak menjawab pertanyaan diorang.
aku rasa aku hanya tersenyum je bila kwn2 aku tanya.:)
..biarlah aku begini..
dodol ke aku?aku delete sumer benda alah tu.sebab dia?
sebab aku tak nak berhubung dengan dia lagi?
aku tukar email aku +YM yang paling aku sayang
kat ym aku ader ramai kwn..
sory sgt kt tien kwn ym aku..cz,dh lame tak contac dia.
aku tukar url blog aku.sebab aku tak nak dia baca blog aku!




aku nak elakkan diri drpd dia.
aku tak nak ada hubung kait apa2 lagi dengan dia.
aku buat segalanya!!untuk padamkan dia dari hidup aku.
sehingga sekarang,aku pn tak tahu mcm mana hidup dia.kalau aku ingin tahu mengenai dia
yang aku tahu dia dh pergi kejar impian dia.
dia dh pergi sambung belajar kat tempat yang dia impikan
dahulu,
dia selalu kongsi impian dia dengan aku.





akhirnya,termakbul jua impian dia...





aku hanya mampu,doakan semoga dia berbahgia selalu dan semoga dia dapat mencapai awan dia.dahulu dia selalu mengambarkan bahawa impian dia umpama awan.
dia suruh aku pilih awan aku.
thanks!
aku dah jumpa awan aku!






:(







aku tak boleh berhenti dari memikirkan tentang dia.
tapi.
aku harus membuang dia jauh dari hidupku.







biarlah aku begini.
terus membenci dia!!





ini lebih baik,dari melihat hati aku terluka.






fullstop.








entah kenapa aku tak boleh berhenti
dari mendengar lagu first love

:(

1 comment:

Miss NadNod said...

wow :) kagum dgn u..
u hav tht guts to delete all the memories between u n him ;)

i wish i can do that. dh syg, its getting hard to let go. huhu.

be strong ok :)