Wednesday, September 23, 2009

loteh!

"penat berjalan di tengah hari,
singgah sebentar di blog ini,
aku dah penat hari ini,
len kali lah aku post entri!"


ape,punye pantun daaa....




IDUL FITRI Pictures, Images and Photos



hari ni!
aku dah penat berjalan-jalan kumpul duwit raye!
perut aku dah senak asyik makan ketupat + rendang!
muke aku dah tebal!asyik kena sakat dgn tuan rumah!
aku dah pening gler! sehari suntuk duk kat dlm kete!

tapi,hari ni juga aku telah berjaya menjelajah
3 buah negeri dalam satu hari!

aku memang
PENAT + LETIH
tapi.
HEPY GLER!





nanti lah aku celoteh lamalama!
dah penat ni!


currently in: Sg.buluh,selang0r

4 comments:

Anonymous said...

meh sy teke pe 3 negeri tue ekk...
kalo btul, kne bg adiah tau...=p


- pAhang
- n.SembilaN
- seLangOr

-atiqah syairah-

loleyla said...

jwpan diterima adlah TEPAT!
hadiah berhari raye di rumah akak!
hehe..mkn free nak tak?

:)

Anonymous said...

borley2~
tp duk kat lua pgr jela...
kat tepi jln tue...
n akk kne la teman sy mkn kat tepi tue...
hehehe...
takot seyh nk dtg...
huhuhu...

akak2...
de pape story lg x psl ritu?
huhuhu...
da cte kat dye da?

em...
akak2...
hehehe...
de amek gmba xraye nie?
nk tgk bju gold akak tue...
sti lawa ek...

-atiqah syairah-

loleyla said...

cheh!kalau duk kat tepi longkang tak pat de nak mkn free!ahah..

nti lah akk story..
later erk!
hehehe..

adeh..nti akk post kan kat blog ni..
tatap je lah puas2..
hehehe..