Wednesday, September 2, 2009

salah aku!



0ke!skg ni dm mood study..lesson dari exam hari tu yang punyalah teruk nak mamp0s! smpai aku kena tegur dgn cikgu kat dlm kelas sbb rsult aku yang giler teruk xpecially bm..masuk form 6 ni bapak menyampah benar ngn subjek bm.!dulu bukan main rajin kalau bab nak menulis karangan bm..skg ni hampeh!menyampah gila kat subjek bm and sekarang syg gila kat subjek sejarah sekarang ni!ahaha..start skolah,bdk2 lower six skg ni tengah sibuk dengan english drama, pemilihan pengawas serta pencalonan majlis perwakilan pelajar[MPP].realitinya,aku tak terlibat langsung dengan pengawas or MPP..tak minat aku utk mlibatkn diri!just jadi pengikut tu b0lela!

Bulan ramadhan ni brjalan spt biasa seperti juga,bagi tahun2 lepas..cuma,kadar emosi diri agak terganggu!0le kerana,ada mistake yang aku lakukan dn aku tak tahu macam mana nak say sory pada seorang cikgu ni!aku tahu aku salah sbb tak jalankan tugas yang cikgu tu beri dgn baik..aku suka tangguh2 kerja!s0ry2!skg ni dlm kepala otak aku memikir-mikir nak create ayat mintak maaf kat cikgu tu!ad0ai....tension pulak!


aku jenis yang tak suka buat org terasa aty dengan tindakan aku..seb0leh-b0le aku akan cpt2 nak reda kan keadaan dn mintak maaf balik.wpun aku tahu kadang-kadang kesalahan itu bukan datang dari silap aku..tapi, aku cepat admit..aku yang salah..salah aku pada cikgu tu sebab tak jalankan tugas,bukan terletak pada bahu aku shj tapi,kwn aku tu pun turut sama..cuma,aku yang rasa bersalah sgt2..sbb aku tak tahu mcm reaksi cikgu tu?yelah,aku baru 4 bulan kat stad.aku tak tahu lagi mcm mana perangai cikgu tu..entah2 bila,aku nak mintak maaf nanti..cikgu tu herdik aku!tak ke malu aku nanti kena marah..kwn aku kata kat aku,"alah,wt dunno je..ko teruskan je keje ko cm bese".hello!!Mana b0le lah weyh!! aku bukan jenis yang cm tu..larri or wt tak tahu sedangkan aku yang salah!


arrghhh!

6 comments:

Chan said...

wahhh, kamu minat subjek sejarah ek?? Personally, saya lebih minat bm dr sejarah. lol.

psl apa yg kamu tulis dlm perenggan terakhir tuh, mmg harus utk kamu setelkan dan minta maaf kat cikgu tuh. xde lah cikgu tu nk herdik2 kot... mesti marah dia dah reda da.. =)

Miss NadNod said...

gambar kt library tu amik time biler? :)

l0leyla said...

hur,pic tu hari ahad.time cuti hari to..baru je snap.nape?

Miss NadNod said...

coz i think i kenal sape duduk belakang meja u :) yg tht guy

Miss NadNod said...

hehe ;D u snap gambar tu pgi2 ek?

l0leyla said...

huh!a'ah..pagi lah gk around 10 am,
0we,kwn ke?