Saturday, September 12, 2009

by ur side..

title entri ni tade kene mengena dengan pe yang aku nak tulis.act,i'm so bored today!
semalam,aku pergi sekolah ummi,coz ader majlis baca yassin.
but,aku tak take part pn dlm majlis tu..aku pegi duk je kat bilik badar and menidurkan diri,
hehe...tapi tak dapek tido pn trpakse jage dak 3 org tu!
smlm jugak,aku trsempak dgn sseorang yang dah lame aku tak jumpa.
ahaha...aku sempat pandang dia dari jauh je.
tak smpat pulak nak menegur dia.alah,[mcm lah berani sgt aku nak tegur dia]
act,aku tak sangka pulak dia dtg majlis tu.dah lama tak melihat wajah dia.
alahai mr.S!

dah lame tak jumpa dia.bila,dh jumpa dia,terkedu je dari jauh!
hehehe..
tetibe,terinagt pulak kisah aku ngn dia..ahaha!
tapi,tu kisah lama kita.skg ni kita just be a friend!
awk pn dh brjaya skg ni.

: )




semalam,jugak aku jumpa adik angkat aku!nak mention jugak name dia kat blog aku ni.
ATIQAH SYAHIRAH!
hehehe..act,dh lama tak jumpa adik comel ni.!
and skg bru smpat jumpa dia...
nice dress sis!
nanti time raye nanti jemput dtg rumah yerk!ahaha..berani ke syerah?
hehehe..



leyla

: )

3 comments:

Anonymous said...

sape mr s 2..

Anonymous said...

emm, agk2 same ke mr. S yg kte mksd kan?hehehe...

ehem, glamour jap kat blog nie...=p

InsyaAllah la ye dtg umah...kalo ade keberanian...huhuhu...akk pn dtg cni gak tau...

-atiqah syairah-

loleyla said...

i.allah nti akk dtg jenguk rumah syerah!hehe..

sape lah mr.s tue?
hehe