Thursday, August 13, 2009

here in my h0me~ malaysian

Dear leyla,


Dari kiri:mimie,piqah,l0leyla n pnutz!


Semalam di sekolah,aku sertai pertandingan lagu patriotik.
act,pertandingan tu wajib utk pelajar lower six.
kelas yg tak sertai pertandingan tu akan didenda,
0leh kerna..kteorg pn tak nak kena denda trpaksalah sertai jugak..
tp,dlm aty.aku rasa cikgu ni nak gertak je kalau dak lower six tak j0in..
ahahaha..
ape2 lah..



Realitinya,memang best gle semalam!!
kteorg nyanyi2..mana tak nyer berlatih nyanyi lagu tu sehari je..
kteorg nyanyi lagu "standing in the eyes"
mula2 cadang nak nyanyi lagu medley - gabung 2 lagu..
tapi,nak buat cm ne dah sehari jea berlatih..
lagi pn kekangan masa lah kan..
s0,decide nyanyi satu lagu je..



But,bila ingat balik abt semalam kelakar pn ada..
mana tak nya.
time nak nyanyi,lagu tak kluar la pulak..mic tu tak leyh pasang kt laptop ni..
budak tu,kata sound tak leyh detect!
aduhhh..
memang shit la!
dah perfect dh,aku ni dh carikan lagu minus one dh..
tgk2 tak dpt pasang..



Yang paling shit,
dh siap2 dh kteorg pamer muka kat atas pentas time turn kteog..
lagu lak tak leyh pasang!
apelah!!!

dh lah ramai org kat dewan tu,d0k tunggu bila kteorg nak start nyanyi..
dh siap dh line up kat atas pentas..
kteorg dh sedia dh nak nyanyi..
bila,lagu tak dpt pasang...
terpaksa lah kteorg keluar pentas bagi giliran kump lain pulak..
sementara masalah sound tu 0key,,
tapi,tak oke 0ke pn!


Malu gle..dak2 ni pandang je pesal lah kteorg tak start2 nyanyi lagi..
ahaha..
kelakar pn ada..


bia lah..
st0p..


Result nya,Kteorg tak menang pn..
tak pe lah..
kteorg hepy je!!

hehhehe...


Lupa,nak cter!tetibe aku bpk ad0re ngn
zul budak kelas najihah..
sedap gle sore dia..
bila dia nyanyi lagu"satu suara"

wawawwawaahhhhhhhhh...
bermula simpton gedix aku..
ahahaha..







C0nclusion,persembahan yg paling best bagi aku
kelas 6 najihah:"satu suara"
kelas 6 mukriz:"here in my h0me"


n aku sempat snap bbrapa pitcure:
tadaaa!!




gedix kejap*lawa tak riben merah yg kteorg pakai?
with:vidiya!





salah satu prsembahan!





here in my h0me!
i l0ve malaysian!!!

.....................
enj0y!

3 comments:

Miss N. said...

comel je :D
nyanyi lagu :)

milimilo said...

mcm xpnah dgr je lgu here in my home nih..huhu..gile hulu

Chan said...

say hurray for unity!! =D